Tuesday, November 29, 2011

SCAM UPGRADE OPERATIONS

MORE ISLAMIC AND LOCAL FLAVOUR!!!

1st email:
fromHasnah binti chik hasnah110@msn.com
reply-tohasnahbintichik@yahoo.com
to
dateMon, Nov 7, 2011 at 5:25 PM
subjectAssalamualaikum
mailed-bymsn.com

Salam dear

I'm Hasnah Binti Chik from Terengganu but presently working in London as Marketing Officer in a gems processing company in London,i will like to introduce to you this business opportunity,I need your urgent assistance which will also be benefiting to you in terms of co-operation.

I am contacting you because I don’t want to lose this opportunity in my company now and also in future,first of all,i want you to be the supplier (agent) to the company where I work so that both of us can take advantage of this business opportunity in the company now.

My company needs this product called (BYSSOLITE LIQUID) Byssolite Liquid is a new scientific chemical fluid substance, its of lubricant, mainly used in the gemological laboratory for the purification of diamonds clarity treatment, it penetrate deep into diamond and vapourizes out black inclusion in diamonds and other precious stones.

The original supplier of this product is in Malaysia but the former supplier of this product to our company directly had an accident and died in UK, he was the marketing manager and since he got this accident the monopoly has been broken. Any person now can supply and merge into partnership with the company presently and this is the reason why I’m writing you seeking for your assistance,I just want you to act as an intermediary agent to stand the gap between the (sellers of the product and the buyers)

This is a big business which will be of a good dividends to both of us,I only need your co-operation to make these business successful,I will give you more information about this if you are willing to stand as the agent to supply my company this product.

Firstly, I will like to secure a supply contract deal for you as a supplier to the company where i work. Based on percentage, originally the actual purchasing price of this product by the company per Carton is 4,300.00usd while in (Malaysia ) the local selling price is 2,300.00usd and my company needs not less than 200 Cartons. The reason why I want you to be our agent is to be the link connecting the local seller in Malaysia directly to the buying company then the profit margin will be shared by both of us 50% to you while 50% to me.
Your major assistance for me is just for you to talk to my manager that you can supply this product to my company and also go into details in terms of price and mode of payment then we can pick up from that point.

Try and get back to me as soon as you receive my email,so that i can give you the local seller's contact in Malaysia,so that you can call her to ask if she have this product in stock now to supply to you before i will inform my company director about you and my company director will contact you and start making an arrangement for our purchasing manager to fly down to Malaysia and purchase this product from you and also pay you cash through bank there in Malaysia

Regards
Hasnah

===============================================

2nd email:
fromAZALINA BT HARUN azalina_bt_.harun204@msn.com
reply-toazalinabtharun@ymail.com
to
dateWed, Nov 23, 2011 at 11:18 PM
subjectAssalamualaikum
mailed-bymsn.com
Salam,
Saya AZALINA BT HARUN, saya bekerja sebagai Marketing Officer di sebuah syarikat pemprosesan batu mulia di UK.di sini Saya ingin memperkenalkan kepada encik peluang perniagaan yang besar kenuntungannya,saya memerlukan bantuan encik dan kerjasama encik untuk memajukan perniagaan ini.saya menghubungi encik kerana saya tidak ingin kehilangan rakan kongsi saya di dalam perniagaan ini.saya tahu bahawa saya dan encik akan mendapatkan feadah yang baik daripada perniagaan ini di masa akan datang. Sekarang saya hanya ingin encik menjadi pembekal (agent) kepada syarikat saya bekerja dan encik boleh mendapat keuntungan daripada peluang perniagaan ini . Syarikat saya memerlukan sebuah produk yang disebut (CUSTIC ETHAY FLUDE). Para custic ethay flude adalah cecair kimia saintifik bar substansi, sejenis pelincir, terutama digunakan di makmal untuk gemological pemurnian merawat atau menerangkan,memasuki ke dalam berlian dan mengewap keluar kotoran di dalam berlian dan batu-batu berharga sepertinya.

Pembekal asal produk ini adalah di (Malaysia) sehingga lah pembekal produk langsung syarikat KAMI INI mengalami kemalangan di sini {uk} ,dia adalah pengurus pemasaran dan sejak dia kemalangan monopoli ini telah tergendala.saya hanya ingin encik menjadi agen di antara penjual dan pembeli .Ini adalah perniagaan besar untuk saya dan encik dan akan mendapat keuntungan besar.saya hanya memerlukan kerjasama untuk menjadikan perniagaan ini berjaya.Saya akan memberi anda maklumat lebih lanjut tentang hal ini jika anda bersedia untuk menjadi sebagai agen untuk membekalkan produk ke syarikat kami.
Pertama, saya akan perkenalkan anda pembekal (agent)kepada syarikat saya nanti. Mengikut peratusan, awalnya harga beli yang sebenarnya produk tersebut oleh syarikat per Carton adalah 4,000.00 USD, sedangkan di (Malaysia) harga jual tempatan adalah 2,100.00 USD dan syarikat saya memerlukan tidak kurang daripada 200 Cartons.

Saya ingin encik menjadi agen link kami yang menghubungkan penjual tempatan di Malaysia secaralangsung kepada syarikat membeli maka margin keuntungan akan digunakan bersama berdua 50% untuk encik, sementara 50% kepada saya.sekiranya encik dapat membantu saya mengurus perniagaan jual beli produk ini saya amat berterima kasih.kemudian saya akan membincangkan pekara ini bersama pengurus syarikat saya. saya yakin dan percaya encik boleh menyediakan produk ini kepada syarikat.di sini juga saya memfailkan butiran dari segi harga dan cara bayaran maka kita boleh mengambil daripada permulaan perniagaan ini. encik saya mengharap agar encik dapat membalas email saya ini secepat mungkin, agar saya dapat mengemailkan number telephone penjual di malaysia gar encik dapat menghubungi penjual untuk bertanya sama ada penjual tersebut masih mempunyai stock untuk di bekalkan kepada encik.sebelum syarikat kami akan menghantar pengurus pembelian pergi ke Malaysia untuk membeli produk dari encik secara tunai.Terima kasih atas kerjasama encik,saya mengharap dan menunggu balasan email daripada encik.
Wassalam...

Be Carefull....

Wednesday, June 1, 2011

PruBSN TAKAFUL HEALTH

Ringkasan Manfaat-Manfaat Utama Takaful Health (TH).

1. BONUS TUNTUTAN SIFAR.
- bonus sehingga RM 500.00 setahun(*tertakluk kpd pelan TH) jika tiada tuntutan untuk tahun tersebut.

2. Perlindungan MENYELURUH untuk bil kemasukan hospital dan pembedahan.
- perlindungan menyeluruh jika dimasukkan ke hospital, membuat pembedahan atau rawatan pesakit luar.

3. Pilihan untuk MENGETEPIKAN had tuntutan tahunan.
- boleh tingkatkan had tuntutan tahunan jika bayaran perubatan melebihi had tuntutan tahunan anda (*tertakluk kpd pelan TH).

4. Pilihan dari pelan perubatan yang MAMPU DIMILIKI.
- (5) Pelan TH yg sesuai dgn keperluan anda dan caruman adalah dari serendah RM 100 sebulan.

5. Perlindungan sehingga umur 70 TAHUN atau 80 TAHUN.

===========================================

Anda mendapat GANJARAN apabila kekal sihat!!!!

hubungi segera untuk maklumat lanjut...
pruBSN advisor anda : Mohd Romzi - 013-3049014.


Wednesday, October 13, 2010

LONG BEMANG, SG BARAM, SARAWAK!!!

Wonderful experience...5 to 6 hours journey with logging road...feel that every inch of my stomach is going to throw up..but because have been through this same road 2 years back on 2008 on the way to Long Bedian,so can predict and survive the trip...move with toyota hilux and mitsubishi triton...3 cars sending 11's dedicated people who want to make sure this lovely 60's long bemang, 20's long bedian and 20's long kevok school kids know the beauty of science n mathematics and make sure them to stay interested with modern education...but we find out that,they are really talented and have a lot of potential..their situation is a bit like education system at peninsular on 1970's..just go to school without shoes and classroom thats look nicer than a setinggan house...their teachers also very dedicated to make sure this kids get a knowledge and learning experience...mobile phone just use as a time keeper...but luckily they have internet access..although it just sometimes can make a connection because of traffic jams...their clean water is only when raining..they collect rain water and save it in drum...but the kids and local people there have to use yellowish sg. baram water to bath and do daily jobs...just how thankful they are if someone can gave them a clean water...maybe government should try to gave them a water tank that can supply a clean water...and i think, their support is going to be forever...








Monday, September 6, 2010

KHASIAT HALBA!!!

Rasulullah saw bersabda :
'Sekiranya umatku tahu akan kelebihan Halba nescaya mereka sanggup tukarkannya dengan sebanyak timbangan emas ? '

Sila baca dan sebarkan . Tak perlulah berbelanja lebih sedangkan ubat yang murah, berkesan dan mudah digunakan boleh didapati dengan mudah di kedai mamak sahaja.

Rasulullah saw bersabda :

' Sekiranya umatku tahu akan kelebihan Halba nescaya mereka sanggup tukarkannya dengan sebanyak timbangan emas '(Books of Sufi Healing m.s.58)

Pada suatu hari Rasulullah saw menziarahi sahabat Saad bin Abi Waqqas yang sedang sakit. Rasulullah saw menyuruh dipanggil tabib. Al Harith Ibn Qaldah datang merawat Saad bin Abu Waqqas. Beliau mengesyorkan agar Saad makan Halba dan Korma Ajwa'. Dengan izin Allah Saad pun sembuh dari sakitnya.
Rasulullah saw kemudiannya bersabda :

' Gunakanlah Halba sebagai ubat'( Qamus Al-Tibb ? Ahad Qodamah-Mesir)

KEGUNAAN Halba

1. Diminum sebagai teh untuk
- Melancarkan haid
- Menghilangkan kembung,sebu dan senak
- Pencuci perut
- Menguatkan jantung
- Menghilangkan lender tekak
- Melegakan sakit kepala/ migraine
- Membuang angin
- Menyembuhkan buasir
- Senggugut
- Merangsang rahim
- Kegemukan
- Kurang berat badan
- Mengawal kencing manis
- Radang kulit dan Bisul

2. Teh Halba + Madu
- Kurangkan ketagihan rokok dan dadah
- Anemia

3. Untuk anak2 yang baligh
- kecergasan
- kekuatan badan
- Tumbesaran

4. Untuk ibu menyusu
- Banyakkan air susu

5. Halba juga adalah ramuan tradisi menambahkan nafsu lelaki dan wanita.

Memanaskan buah pinggang dan organ pembiakan. Menjadi amalan kuno tabib China untuk rawatan mati pucuk.. Halba merupakan antara ubatan yang tertua di dunia dan digunakan olehAl-Abqirad ( Hippocrates) iaitu bapa perubatan Yunani.

Di Terengganu halba adalah salah satu ramuan dalam adunan nasi dagang.

MANA NAK DAPAT Halba

Halba boleh dibeli di kedai mamak atau dah di pek secara komersil dipasaraya.

Sila edarkan risalah ini semoga ada manafaat kepada orang ramai yang berpenyakit tetapi tidak perlu berbelanja mahal untuk mencari penawarnya.
InsyaAllah sembuh dengan izin Allah jua..

Friday, May 7, 2010

INGINKAN PENDAPATAN SAMPINGAN!!!

INGINKAN PENDAPATAN SAMPINGAN SELEPAS KERJA ATAU KULIAH? = www.hrgroup2u.com, ATAU INGIN MEMBAIKI KEHIDUPAN SUAMI ISTERI ANDA? = heppi-wedds.blogspot.com, PRODUK TEMPATAN, HALAL DAN SUCI DARI SYARIKAT BUMIPUTRA YANG BERLESEN!!! SensaOil, SensaCream, Magic Face Touch, AyuZip, Susu Kambing HiGoat, Spyrhu CafĂ© dan lain2…
CALL or SMS : Romzi : 013-3049014 :gengbiz@yahoo.com
wakil pengedar diperlukan...keuntungan hingga 30%...
diskaun 5% untuk belian kedua bg produk yg sama...

Thursday, April 29, 2010

European Champions League Finale!!! Bayern Munchen VS Inter Milan!!!

Normally as i can see every season,if the team beat Manchester United,so maybe they will win the Champion League...so maybe this time its Bayern Munchen year...but i think,Inter Milan still have a good chance to grab the coveted Cup this time..with a coach that have experience Lifting the Cup with Porto,maybe Jose Mourinho can work his magic again and give Inter a chance to taste the glory...what ever happen,i hope that the finale will be a great match because i never watch team from italy vs team from germany in the finale yet!!!maybe im rooting for Inter...go Jose!!!

Friday, April 16, 2010

Touching Moments at Sahabat SK Sungai Dua!!!

video

Touching moments at SK Sungai Dua, Pahang.
Camp Sahabat for Petrosains with "Org Asli" school kids.

Monday, April 12, 2010

INFORMATION EVERYONE SHOULD KNOW................S.T.R.O.K.E!!!

Blood Clots/Stroke - They Now Have a Fourth Indicator, the Tongue

STROKE: Remember the 1st Three Letters.... S.T.R.


My nurse friend sent this and encouraged me to post it and spread the word.
I agree.

If everyone can remember something this simple, we could save some folks.
Seriously..

Please read:

STROKE IDENTIFICATION:

During a BBQ, a friend stumbled and took a little fall - she assured everyone that she was fine (they offered to call paramedics) .she said she had just tripped over a brick because of her new shoes.

They got her cleaned up and got her a new plate of food. While she appeared a bit shaken up, Ingrid went about enjoying herself the rest of the evening

Ingrid's husband called later telling everyone that his wife had been taken to the hospital - (at 6:00 pm Ingrid passed away.) She had suffered a stroke at the BBQ. Had they known how to identify the signs of a stroke, perhaps Ingrid would be with us today. Some don't die. they end up in a helpless, hopeless condition instead.

It only takes a minute to read this...

A neurologist says that if he can get to a stroke victim within 3 hours he can totally reverse the effects of a stroke... totally . He said the trick was getting a stroke recognized, diagnosed, and then getting the patient medically cared for within 3 hours, which is tough.

RECOGNIZING A STROKE

Thank God for the sense to remember the '3' steps, STR . Read and Learn!

Sometimes symptoms of a stroke are difficult to identify. Unfortunately, the lack of awareness spells disaster. The stroke victim may suffer severe brain damage when people nearby fail to recognize the symptoms of a stroke.

Now doctors say a bystander can recognize a stroke by asking three simple questions:

S * Ask the individual to SMILE.
T * Ask the person to TALK and SPEAK A SIMPLE SENTENCE (Coherently)
(i.e. It is sunny out today)
R * Ask him or her to RAISE BOTH ARMS.

If he or she has trouble with ANY ONE of these tasks, call emergency number immediately and describe the symptoms to the dispatcher.

New Sign of a Stroke -------- Stick out Your Tongue

NOTE: Another 'sign' of a stroke is this: Ask the person to 'stick' out his tongue.. If the tongue is 'crooked', if it goes to one side or the other , that is also an indication of a stroke.

A cardiologist says if everyone who gets this e-mail sends it to 10 people; you can bet that at least one life will be saved.

I have done my part. Have you?

Saturday, February 27, 2010

bengang!!!

Bengang dengan roommate? Tak tahu apa nak buat? GEt ready for the payback time...

1. Setiap hari Jumaat, pack segala barang kau dan bagitau kat roommate kau nak balik kampung. Selepas sejam, balik ke bilik & terangkan bhw takde org kat rumah. Unpack segala brg kau & pegi tidor.

2. Setiap kali roommate kau balik, jerit sekuat hati" horee...kau dah balik". Lepas tu menari dlm 5 minit. Lepas tu, tenung jam lama2 dan tanya dia "Sepatutnya kau dah belah dah skrg"

3. Buat2 terjaga pd tengah malam, jerit kuat2 " Tolong, kat mana aku berada ni?" dan lari keliling bilik tu. Kalau bilik kau kecil, cukuplah sekadar melompat 2-3 kali. Kemudian, sambung tidor. Esoknya, kalo dia tanya, pura2 tak tahu apa yg dia cakap.

4. Ambil marker, buat bulatan kecil kat lengan kau. Besarkan bulatan tu setiap hari sambil berkata "Dah merebak- dah merebak"

5. Beli pepokok bonsai. Bercakap & tidor dengan pokok tu setiap hari. Selepas seminggu, bertengkar dgn pokok tu dan cakap "Aku tak boleh hidup sebilik dengan kau lagi" sambil keluar & menghempaskan pintu bilik dgn kuat...Buang pokok tu tapi biarkan pasu kat situ.

6. Beli pisau banyak-banyak. Tajamkan setiap malam sambil merenung roommate kau sambil berkata "Tak lama lagi...tak lama lagi"...

7. Duduk didepan papan chess dua-tiga jam tanpa buat apa2 atau cakap apa2. Lepas tu bangun secara tiba2 sambil berkata, "Siot betul, kalah lagi"

8. Setiap kali roommate kau balik, tutup lampu dan tidor. lepas dia keluar, bangun dan menjerit dgn kuat "Horee...". bukak lampu semula.

9. Pakai topi kertas. Bila dia balik, cakap "Selamat Datang ke McDonald. Booleh saya ambil pesanan anda..." Lepas tu buat muka bodoh, sambil berkata "Eh, kau rupanya..."

10. Kata kat roommate kau "Ada pesanan penting untuk kau". Lepas tu buat2 pengsan. Lepas 2-3 jam, bangun dan cakap kau dah lupa pesanan tu. Kemudian, cakap "Eh...aku dah ingat". Lepas tu pengsan balik.

11. Bila roommate kau balik, berpura2 tengah telefon. Caci maki dan menjerit dengan kuat kat telefon tu. Lepas tu letak telefon dan cakap kat roommate kau bhw yg telefon tadi adalah mak dia. Cakap mak dia akan telefon balik.

12. Kalau roommate kau suka gosok gigi kat sinki, perhatikan sampai habis. Lepas dia habis, cakap dengan dia bhw kau perlu ajar dia cara mengosok gigi dengan betul.

13. Edarkan risalah ke kawasan kedai/rumah kedai berdekatan rumah kau. Dalam risalah tu, nyatakan bahawa roommate kau hilang. Letak sekali gambar dia dlm risalah tu. Tawarkan hadiah kepada sesiapa yg menjumpai roommate kau.

14. Bila roommate kau tutup lampu pd sebelah malam, nyanyi lagu opera sekuat hati. Bila dia buka balik lampu, buat2 muka bodoh dan confused.

15. Duduk & renung roommate kau dlm 2-3 jam. Kalau boleh, bawa member2 sekali sambil makan kacang & popcorn. Buat macam kau tengah tengok wayang.

16. Masa roommate kau tiada, ambil deodoran dia/kau. Lepas tu sapukan pada seluruh dinding bilik. Bila dia balik, puji bahawa bilik berbau wangi. Lakukan selalu sampai deodoran tu habis.

17. Kalau roommate kau ada binatang peliharaan, spt kucing, offer utk beri makan kpd binatang tsbt. Cepat2 keluarkan botol gam atau minyak rambut sebelum dia beri persetujuan kpd kau.

18. Pegang & gosok-gosok rambut roommate kau sambil berkata "Rambut kau hitam, lurus dan berkilat la...Macam teknik rebonding...". Sekali-sekala buat masa dia tengah tidur...

Tuesday, December 22, 2009

Myth n Reality about Servicing a Car!!!

To paraphrase Mark Twain, it's not what you don't know that can come back to bite you; it's what you know for sure that ain't true. When it comes to maintaining your car, misconceptions abound. And even the best intentions can lead you to spend more money than necessary or even compromise your safety. Here are common myths that can do more harm than good:


Myth: Engine oil should be changed every 3,000 miles.

Reality: Despite what oil companies and quick-lube shops often claim, it's usually not necessary. Stick to the service intervals in your car's owner's manual. Under normal driving conditions, most vehicles are designed to go 7,500 miles or more between oil changes. Changing oil more often doesn't hurt the engine, but it can cost you a lot of extra money. Automakers often recommend 3,000-mile intervals for severe driving conditions, such as constant stop-and-go driving, frequent trailer-towing, mountainous terrain, or dusty conditions.

Myth: Inflate tires to the pressure shown on the tire's sidewall.

Reality: The pounds-per-square-inch figure on the side of the tire is the maximum pressure that the tire can safely hold, not the automaker's recommended pressure, which provides the best balance of braking, handling, gas mileage, and ride comfort. That figure is usually found on a doorjamb sticker, in the glove box, or on the fuel-filler door. Perform a monthly pressure check when tires are cold or after the car has been parked for a few hours.

Myth: If the brake fluid is low, topping it off will fix the problem.

Reality: As brake pads wear, the level in the brake-fluid reservoir drops a bit. That helps you monitor brake wear. If the fluid level drops to or below the Low mark on the reservoir, then either your brakes are worn out or fluid is leaking. Either way, get the brake system serviced immediately. You should also get a routine brake inspection when you rotate the tires, about every 6,000 to 7,000 miles.

Myth: If regular-grade fuel is good, premium must be better.

Reality: Most vehicles run just fine on regular-grade (87 octane) fuel. Using premium in these cars won't hurt, but it won't improve performance, either. A higher-octane number simply means that the fuel is less prone to pre-ignition problems, so it's often specified for hotter running, high-compression engines. So if your car is designed for 87-octane fuel, don't waste money on premium.

Myth: Flush the coolant with every oil change.

Reality: Radiator coolant doesn't need to be replaced very often. Most owner's manuals recommend changing the coolant every five years or 60,000 miles. Of course, if the level in the coolant reservoir is chronically low, check for a leak and get service as soon as possible.

Myth: After a jump-start, your car will soon recharge the battery.

Reality: It could take hours of driving to restore a battery's full charge, especially in the winter. That's because power accessories, such as heated seats, draw so much electricity that in some cars the alternator has little left over to recharge a run-down battery. A "load test" at a service station can determine whether the battery can still hold a charge. If so, some hours on a battery charger might be needed to revive the battery to its full potential.

Myth: Let your engine warm up for several minutes before driving.

Reality: That might have been good advice for yesteryear's cars but is less so today. Modern engines warm up more quickly when they're driven. And the sooner they warm up, the sooner they reach maximum efficiency and deliver the best fuel economy and performance. But don't rev the engine high over the first few miles while it's warming up.

Myth: A dealership must perform regular maintenance to keep your car's factory warranty valid.

Reality: As long as the maintenance items specified in the vehicle owner's manual are performed on schedule, the work can be done at any auto-repair shop. If you're knowledgeable, you can even do the work yourself. Just keep accurate records and receipts to back you up in case of a warranty dispute on a future repair.

Myth: Dishwashing and laundry detergents make a good car wash.

Reality: Detergent can strip off a car's wax finish. Instead, use a car-wash liquid, which is formulated to clean without removing wax.